8/07/2013

Back To School

Heippa! mulla alko tänään jo koulu, mutta nyt onkin heti sitten parin viikon "loma" kun opettajilla on joku lomautus juttu.

Mutta!! mulle tuli tänään mieleen koulussa ollessa että nyt kun taas koulut alkaa niin alkaa myös laittautuminen. Kesällä sitä tulee vaan parhaassa tapauksessa sutastua ripsiväriä vähän ripsiin ja menoksi, mutta kun koulu alkaa niin itse ainakin panostan vähän enemmän ulkonäköön.. en tiedä miksi mutta kai se vähän piristää arkea.
Ajattelin siis tehdä tälläsen vähän erilaisen postauksen minkälaista ei ole ennen täälä mun blogin puolella näkynyt ja yritän muutenkin nyt panostaa enemmän tähän blogiin koska tosiaan haluan tätä vielä jatkaa mutta jotenkin tuntuu että kesällä mulla ei ollut siihen aikaa.. katsotaan nyt että miten tää lähtee uudelleen käyntiin.

Eyebrows
Kulmakarvat on musta tosi olennainen osa kasvoja, koska ne vähän niikun kehystää silmiä joten niihin kiinnitetään aika paljon huomiota(tai ainakin itse kiinnitän). Niiden kuuluu olla luonnolliset ja "tuuheat", tarkoitan siis että alla olevassa kollaasissa esimerkiksi on hyviä esimerkkejä omasta mielestäni näteistä kulmakarvoista. Kaupungilla näkee valitettavan paljon tasapaksuja suoria mustia viivoja silmien yläpuolella ja mietin että mitä ihmettä ne ihmiset ajattelevat kun aamulla vetäsee kulmansa sen näköisiksi? 

Eyeshadow
Luomivärin tarkoitus on tuoda silmä esiin kuopastansa joten luomiväri on aika tärkeä osa meikkiä! Silmää pystyy korostamaan vaikka meikki olisikin todella luonnollinen eikä siinä olisi käytetty mitään "radikaalia" väriä, kuten kollaasin oikeassa alanurkassa näkyy.  Luomivärejä käyttäessä häivyttäminen on kaiken A&O!

Lashes
Ripset antaa upeaa näkyvyyttä ja tekevät katseesta intensiivisemmän ja tekee silmistä aina vaan upeamman näköiset. Itselläni on todella lyhyet ripset eivätkä ne oikeastaan ole kovin tuuheatkaan, joten haaveilen tuuheista ja pitkistä ripsistä. Olen suunnitellut jossain vaiheessa hankkivani ripsien pidennykset kun rahatilanne antaa myöten.

Lips
Huulipuna on pahan päivän pelastus! Huulipuna viimeistelee tylsänkin asun ja antaan upeammallekin asukokonaisuudelle potkua. Minusta huulipunan ei tarvitse sopia mihinkään vaatekappaleeseen asussa(olla siis samanvärinen jonkun tekstiilin yms. kanssa), mutta toki se on yksi hauska yksityiskohta asussa lisää jos esimerkiksi kynnet ja huulet on samaa väriä tai vaikka kengät ja huulet tai paita ja huulet. Kaiken lisäksi huulipuna lisää asuun naisellisuutta.
Kuvat: weit

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä alaa opiskelet?

tytti kirjoitti...

Ano: hotelli-ravintola :)