6/26/2013

mä kuulun tähän

Joskus asiat menee eri tavalla kun on suunnitellut ja joskus asiat vaan tapahtuu ja jälkeen päin miettii miksi on tullut tehtyä niin ja näin. Mennyttä ei saa takaisin vaikka kuinka yrittäisi, eikä aikaa saa käännettyä taakse päin. Silloin vain jää katumaan menneitä ja murehtii mitä seuraavaksi käy.
Jokainen kuitenkin tekee virheitä, mutta se ei siltikään lohduta jos jotakuta on sattunut omien virheiden vuoksi. Yleensä omista virheistä kärsii vain itse, mutta joissain tapauksissa myös toiset ja silloin oma kärsimys on kahta kauheampi ja ylitsepääsemättömältä tuntuva häpeä ja tuska valtaa mielen, silloin täytyy vain pysyä vahvana.
Jotkut asiat jää kaivertamaan mieltä pitkäksi aikaa, mutta mielestäni kaikesta pääsee ja kuuluukin päästä yli, oli asia sitten mikä tahansa. Ja vielä jos sinulla on tukena mainio tukiverkko ja rakkaita ihmisiä, on selvityminen helpompaa. Kukaan ei tässä maailmassa yksin jaksa astella menemään ja ilman elämän valoa eksyy polulta ja harhailee pitkin kivistä tietä. Siksi omasta elämän valosta tulee pitää kiinni ja pitää sitä maailman tärkeimpänä asiana, kuten minä teen. Olen tehnyt virheitä, jotka ovat himmentäneet elämäni valon kaunista sädettä, sen energia on takiani vähissä. Kuitenkin rakkaus ja yhdessä olo voi sen valon taas saada kirkkaammaksi, ainakin näin uskon ja hartaasti toivon... melkeinpä rukoilen.
Haluan tässä kirjoituksessa mainita, että maailman upein ja koskettavin näky mielestäni on se kun näkee rakkaan ihmisen nukahtavan täysin tyynesti viereesi ja kun tunnet hänen hengityksestään kuinka rauhallinen hän on ja tajuat kuinka paljon jotakuta ihmistä voikaan rakastaa. Se tunne saa kyyneleet virtaamaan silmistäsi kuin vesi vesiputouksesta ja sydämen tykyttämään sellaiseen tahtiin jota et ole aijemmin tuntenut. Aamuyön hämärässä valossa kaikki on niin kaunista että se saa henkesi salpaantumaan ja tunnet hetken olevasi jossakin täysin turvallisessa tilassa, rakkaan ihmisen vieressä.

S, minä rakastan sinua

2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

tuli kyyneleit silmii :( oot rakas<3

Inka kirjoitti...

Kirjotat tosi ihanasti! :) Muutenkin kiva blogi!

http://inkaeinka.blogspot.fi/