4/10/2013

and we can learn to love again

Tää viikko on lähteny ihan älyttömän kivasti käyntiin ja säät on taas ollu mitä parhaimpia! (lämpimämpi sais tietty olla jo..) joka päivä tällä viikolla oon ollu hyvällä tuulella ja koulussa on ollu mukavaa, kun alkaa tuntua että kaikki asiat vaan loksahtelee kohdilleen. maanantaina koulun jälkeen ehdin olemaan vähän aikaa kotona ja sitten pitiki lähteä jo body pumppiin ja treeni meni ihan toosi kivasti vaikka jalat oli viikonloppusen salin jäljiltä vielä vähän kipeät kun Sakarin kanssa kävin salilla. eilen näin kavereita ja oli tosi kiva vaihtaa kuulumisia piitkästä aikaa. Ninni sitten ottikin mun asusta kuvia (alla eilisen asun kuvia siis). tänään lähdin koulusta tultuani käymään lenkillä kun oli niin nätti sää.
loppu viikkokin näyttää mukavalta, huomenna body pump ja perjantaina kampaajalle! viikonloppu meneekin Sakarilla♥
kengät Junkyard 69,95€ | aurinkolasit Lindex 7,95€

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi että noi vansit !!<3 ja muutenki ihania kuvia :>

tytti kirjoitti...

Henna: kiitos :)

Niina kirjoitti...

Moikka! päätin tulla sen takii sulle kommentoimaan kun lueskelin että olit se ketä sillon derya blogista voitti ziperallin hupparin. olin ite siis se nimesi.fi arvonnan voittaja ja mulla kävi juuri samanlailla kun sulla.. derya ei oo mun komeentteja edes julkaissut, ei vastannut ees sähköpostiin.. kannattaa siis ottaa yhteyttä suoraan sinne ziperalliin ja linkata sähköpostissa se postaus jossa lukee et sä oot sen voittanu :) näin mäkin sain ton koruun eteenpäin omatoimisesti kun blogin pitäjä ei voinut sitäkään vaivaa nähdä :) toivotttavast saat kans voittamas kotiutettua itselles!

tytti kirjoitti...

Niina: voi ei hmh.. olin jo itekki ihan toivoton ton jutun kanssa :o kiitos niin tuhannesti!♥ :)

Niina kirjoitti...

Eipä mitään :) oli pakko sulle laittaa tosta ettet jää sitä saamattakaan! :/ ei jäänyt todellakaan mikään hyvä kuva tosta blogista kun ei voinut enää mitään kommenttia hyväksyy kun vastailin sulle siihen yhteen kommenttii jo tosta samasta jutusta mut hyvä et sait sen nyt tätä kautta :)