3/19/2013

herätän pahennusta kaikin tavoin, millä täältä pääsee pois?

Kivaa alkanutta viikkoa! eilen olin illalla ihan poikki body pumpin jälkeen en tiiä jotenkin kaikki tuntu niin rankalta eilen(hyvä vaan) mut tosi hyvin jaksoin siltiki! pääsi kivasti purkamaa huonoja fiiliksiä kun oli perus maanantai masennus ja muita vähän huonompia juttuja mielessä..
tänään on ollu tosi hyvä päivä kun olin aamusta heti tosi pirteä ja hyväntuulinen. tulin koulusta about tunti sitte ja nyt venailen vaan että kun Ninni on tulossa käymään!
Siinä kuvaa päivän asusta ja jos joku ees tiesi niin mulla oli smiley mut kaikist terävimmät kaverit saatto huomata alemmasta kuvasta et oon ottanu sen pois. ei ollu enään niin mun juttu ja sit kun se oli kuluttanu mun ientä.. kohtalotovereita?
ps. yritän tosi epätoivosesti herätellä tät blogii henkiin....

6 kommenttia:

Milla kirjoitti...

ompa sun tukka kasvanu hurjasti, ihanaaa :)!

tytti kirjoitti...

Milla: hihi niin on :>

Saana kirjoitti...

Mä oon kuullut, että aika usein voi kuluttaa smiley tosiaan ientä, mikäli rengas ei ole niin pieni kuin mahdollista. Kuluttiko se sulla pahastikin?

tytti kirjoitti...

Saana: ei pahasti :) alko vaan hampaiden pesu sattumaan sinne ikenen reunaan kun se pikkuisen "loven" oli siihen tehnyt.. varmaan paranee kun otin sen korun nyt pois.

Jenna kirjoitti...

oot tosi kaunis ja sulla on ihanat silmät! :) ja toi hammaskoru käy sulle yllättävän hyvin♥:)

http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

tytti kirjoitti...

Jenna: wouuwou kiitos ihana :)