11/16/2012

projektii

joo no joskus täs muutama vuosi takaperin mä mietin et haluun sellaset Hayley Williams tyyliset hiukset (punaoranssii ja vaaleeta). noo sit se jotenki hiipu ku keksinki jotain "hienompaa" pään menoks, mut nyt ku oon tota LOOKBOOKkii selannu nii siel oon alkanu seuraa tota alla näkyvien kuvien tyttöö(kaks viimistä kuvaa) ni oon taas alkanu miettii et pitäskö sittenki värjätä taas punaseks ku nuorenpana mul oli punaset hiukset..... ja oon nyt päättäny et aijon sen tehä! ehkä vähän jotaa liukuvärjäys systeemii kans. katellaan..

3 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Mäkin oon tosi monta vuotta halunnut punaiset hiukset, mutta tiedän, ettei mun äiti tykkää ollenkaan punaisista hiuksista, enkä ikinä jaksaisi värjätä niin usein... Ja oon muutenkin päättänyt, etten enää värjää, vaikka kuinka tekisi mieli kun oma väri oli viimeksikin niin pitkä prosessi saada takaisin. Mutta voisin kyllä kuvitella sulle sopivan punasävyset hiukset!

tytti kirjoitti...

Saana: joo munki isä oli hiusten värjäustä vastaan mut omapahan on pääni ymsyms ja kiitos! :)

Mato kirjoitti...

Mulla oli tollaset hiukset aikanaa, ja tykkäsin kyl kovast, ku ne oli sellaset persoonalliset, oli vaa hiuksille tosi rankkaa värjätä nii usein ja sävytteit ei oikee voinu käyttää sen vaaleen värin takii :/