8/21/2011

omakoti kullan kallis, mut en mittaa rahoissa

Osa 1 – Esittele itsesi ja elämäsi noin suurin piirtein
Okei, mun nimi siis on Tytti. Oon tämmönen tosi pirtee ja ilonen yleensä, tai melkein aina. Mul on aika paljon kavereitaki eikä mul ihan hirveesti vihamiehii ole. Mun elämä on aika normaalii, et ei ole mitää erikoisii juttui yleensä ja tällee. Oon tyytyväinen mun elämään täl hetkellä, kun on kaikki tosi hyvin. Ei täs sit varmaan muuta.

Osa 2 – Eka rakkaus
Noh, olin ensimmäistä kertaa sillee "rakastunnu" ehkäpä kasin syksyllä. Silloin en kylläkään saanu vastarakkautta kyseiseltä jätkältä, joten se syksy oli tosi rankka mulle. Otti kyllä voimille semmonen, kun ei saa sitä kenet haluais. Se semmonen paska kesti varmaan semmoset 4kuukautta.

Osa 3 – Minun vanhempani
Mun porukathan on siis eronnu. Ne eros silloin ku olin kolmannella luokalla. En tosiaa silloin tajunnu sitä sillee, kylhän mä olin hirveen surullinen ku porukat riiteli koko ajan ja vähän pelotti olla kotona ku ei tienny mitä tapahtuu. Mut mulla on äitin kans tosi läheiset välit silleen ja pystyn puhuu sille melkein kaikesta ja meil on aika samanlainen huumorin taju et vitsaillaa usein yhes kaikkee ihan älytöntä. Asun äitin kans pääasias, mut käyn aina välillä iskän luona. Iskän kans mul ei oo niin hyvät välit. Se vähän sillee harmittaa ku tosiaa puhun sen kans vaa jos on pakko. Sit mulla on äitipuoli, se on iskän uus vaimo.

Osa 4 – Tätä olen syönyt tänään
Noo oon syönny tänää paljon kaikkea. Aamulla kun Sakun kans herättii ni paitettii patonkia ja keitettii kahvia ja myös juotii kaakaota. Sitte, vähän ajan päästä syötii poppareita. Sit ku Saku lähti käymään kotonaan niin lähin käymää kaupassa ostamas meille illaks jotain ni ostin kaikkii herkkuja ni söin yhen suklaapatukan ja join limua. Voivoi tää onki tämmönen mässäily päivä. Sitte ku Saku tulee takasin meille ni tehään nugettei ja syödään niitä. Huhhuh.

Osa 5 – Parasta musiikkia
Mun lemppari musiikkii on semmonen "chillailu" musa. Okei okei, kaikki luokittelee toki chillailu musiikin eri tavalla. Mulle se tarkottaa kaikkee rauhallista ja rentoo, esimerkiks reggae. Mun lempi artisteja on Juno (ehdottomasti ykkönen), Juju, Asa, Ruger Hauer ja Hannibal. Juno on ollu jo tosi pitkään mun lemppari. Mut Asa on tommonen aika uus ilmestys ja sen biisit kyllä kolahtaa, ja syvälle. Ne oikeesti vie mut aina niin eri tunnelmiin. Se musiikki on tosiaan lähellä sydäntä.

Osa 6 – Minun päiväni
En oo tehny tänään tosiaa mitää erikoista. Chillasin aamupäivän Sakun kans. Sit oon vaa dataillu ja käyny kaupassa. Suihkuu pitäs viel mennä.

Osa 7 – Paras ystäväni
Mulla ei oo parastaystävää. En ymmärrä niit ihmisii jotka oikeesti luokittelee niitten kaverit tai ystävät sillee kauheesti. Siis musta kaikki on samanasrvosii. Mut tottakai voi olla joku "parasystävä", kuhan tosiaa ei leimaudu pelkästään siihen, et ottaa muutkin ystävät huomioon. Vihaan semmosia ihmisiä jotkä vaihtaa sitä "bestistä" kun sukkiaan.
Jep ja tää on vaan mun mielipide.

Osa 8 – Kouluaikani
 En muista mun ala-aste ajasta paljon mitään, mut mua ei oo kiusattu tai mitään. Yläasteella on ollu tosi nastaa (paitsi seiskalla). Yläasteen jälkeen aijon mennä amikseen, mut ei viel mitään hajua mille linjalle.

Osa 9 – Uskoni
No olen kristitty. En usko varmaankaan mihinkään suurempaan voimaan, mut ei sitä voi tietää.

Osa 10 – Rakastan
Perhettä, ystäviä, ja ennen kaikkea Sakua. Sakusta on tullu mulle oikeesti varmaan maailman tärkein ihminen, enkä osais kuvitella mun elämää ilman sitä. Se on tehny musta tosi onnellisen ja ilosen. Ennen ku Sakuun tutustuin ni olin tosi pohjalla, just sen takia, mitä selitin kohdassa 2. Sakusta muistuttaa tosi moni biisi ja oon siitä tosi ilonen, et aina ku mul on sitä ikävä, pystyn vähän niinku päästä lähemmäs sitä kuuntelemalla jotain näistä:
|Juju-Huuda | Kasper vaikutus-Loppuun asti yhdessä | Lifehouse-everything| 

Osa 11 – Sisarukseni
Mulla on yks biologinen veli ja yks siskopuoli. Mun veli on nyt 11 -vuotias ja se asuu iskällä, kun se haluaa käydä sieläpäin (kausalassa, itse asun äitin kanssa korialla) koulua. Mun siskopuolesta on tullu mulle todella tärkeä, ihan kun oikea sisko. Henna on mua vuoden nuorempi.

Osa 12 – Käsilaukussani
Laukusta mulla löytyy yleensä milloin mitäkin. Aina mukana on lompakko, avaimet ja puhelin. Välillä sieltä löytyy myös kaiken varalle jonkunlainen lämpöisempi vaate, huulirasvaa, kamera, ehkä tupakkaa, hajuvesi, meikit ja muuta pikku tavaraa.

Osa 13 – Tällä viikolla
Oli koulua. En tehny mitään erikoista, paitsi tää nyt viikonloppuna. Perjantaina en ollu koulussa, koska oli ajokoe, josta pääsin läpi jonka seurauksena sain ajoluvan!! Sitte lähettiin sen jälkeen ajamaan äitin kanssa Pornaisiin päin perhetutuille ja sielä tapasin yhden ystävän kenet näin viimeeksi alle kouluikäisenä. Tultiin sieltä pois eilen (lauantaina) ja Saku tuli meille yöks. Nyt oon yksin himassa, mut Saku tulee kohta taas yöksi.

Osa 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?  
Aamulla puin päälleni alusvaatteiden lisäksi pitkän flanellisen ruutupaidan. Sitte ku olin lähössä kauppaan, laitoin farkkulegginssit ja kolitsipaidan. Nyt oon taas vaan tässä flanellipaidassa. Tää on niin läpönen ja pehmee, et täs on hyvä olla.

Osa 15 – Unelmani
  Mun unelma on yksinkertanen ja aika kliseinen kylläki. Haluan siis muuttaa aikuisena isoon omakotitaloon johonkin viihtyisään paikkaan sellaisen miehen kanssa jonka kanssa halua naimisiin ja lapsia. Toinen unelma olisin kiertää maailmaa.

Osa 16 – Eka suudelmani
Se oli 7. luokalla. Oli talvi ja seurustelin yhden Danielin kanssa. Oltiin ulkona, juna-asemalla, oli aika kylmä ja Daniel oli lähdössä junalla kotiin. Juna tuli asemalle ja Danielin oli aika lähteä ja pussasin häntä. Se oli tosi jäätävää, mut se oli silti ensimmäinen suudema.

Osa 17 – Mieleisin muistoni
Hmm en nyt tiiä oikein et mikä ois semmonen mieleisin, mut sanotaanpa vaikka että se, kun olin viimekesänä Heinäkuun 31. päivä kaveriporukalla Lahdessa juhlistamassa Susannan synttäreitä. Se oli tosi ihana päivä.

Osa 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Mun kaikki synttärit on ollu ihan super laimeita aina. Ei siis mitää kommenttia tästä.

Osa 19 – Kaduttaa
En edes viitti mainita.

Osa 20 – Tässä kuussa
Mul oli synttärit ja koulut alko. Ja mulla on menny Sakun kanssa tosi hyvin.

Osa 21 – Ikimuistoinen tapahtuma
Varmaan tän vuoden Pioneeri Festivaali. Oli niin vahtvat esiintyjät ja fiilikset.

Osa 22 – Paras muisto viime kesältä
Just toi minkä laitoin kohtaan 17. Viime kesä oli tosi lame. Eikujoo, mun, Ninnin ja Suskin hesa reissu.

Osa 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Läheisyys. Oli se sitte kavereiden tai Sakun läheisyys, mut jokatapauksessa. Se on se ykkös juttu.

Osa 24 – Tämä saa minut itkemään
Ajatus siitä, et menettäisin jonkun tärkeän ihmisen.

Osa 25 – Jos saisin toivoa mitä vain
Olisin Sakun kanssa mun loppuelämän yhdessä ja pysyisin terveenä. Ja toivon kans ettei syttyis sotia tai tulis terroristi iskuja.

Osa 26 – Pelkään
Yks ainut juttu, mitä pelkään mun sydämeni kyllyydestä. Menetäminen.

Osa 27 – Suosikkipaikkani
Sakun luona tai kotona.

Osa 28 – Ikävöin
Menettämääni ihmistä, ja joitakin aikoja, jolloin olin vielä kunnolla väleissä eräiden ihmisen kanssa.

Osa 29 – Tähän pyrin
Että saan kunnon opiskelu paikan ja hyvän elämän.

Osa 30 – Soittolistallani
Pääasiassa (eli eniten) sieltä löytyy Junoo, Jujuu ja Asaa. Sit jotain satunnaisten artistien biisejä. Ihan laidasta laitaan.

Ei kommentteja: